• FRNK0959.jpg
  • FRNK1010.jpg
  • FRNK1064.jpg
  • FRNK1243.jpg
  • FRNK1250.jpg
  • FRNK1271-002.jpg
  • FRNK1995.jpg

Heeft u zin om mee te werken aan het Kerstevent in 2019? Dat kan. Elk jaar blijkt er behoefte te zijn aan nieuwe medewerkers. Er zijn heel veel verschillende disciplines waarvoor vrijwilligers nodig zijn. Acteurs, dansers, zangers, grimeurs, stewards, EHBO-ers, BHV-ers, mensen voor in de catering, bouwers, licht- en geluidstechnici, coupeuses, verkeersregelaars. Dit is zomaar een greep uit de verschillende categorieën waarvoor de organisatie mensen nodig heeft.

Het Kerstevent wordt mogelijk gemaakt door zo'n 400 vrijwilligers, waarvan een groot deel tot de vaste kern behoort. Hoe dat komt? Door de onvergetelijke ervaring die je als medewerker opdoet. Bezig zijn met de boodschap van Kerst en alles wat daarna volgt, doet niet in de laatste plaats ook iets met jezelf.

Meewerken aan het Kerstevent Wandeltheater geschiedt op basis van vrijwilligheid. Vrijblijvend is het echter niet! Eenmaal ingedeeld willen en moeten we op u kunnen rekenen. Voor spelers zullen er aparte oefentijden zijn, hierover volgt in een later stadium informatie. 

Spreekt dit u aan en zegt u hier ja op? Vul dan op het onderstaande formulier uw gegevens in en geef aan wat u wilt doen. Als u op een onderdeel ervaring hebt is het een aanrader om dit te vermelden.

We kunnen één ding beloven: meewerken aan het Kerstevent Wandeltheater is een onvergetelijke ervaring waar u nog lang aan terug zult denken.

Oefendag dorp tussen scenes en figuranten zondag middag 3 november locatie waarschijnlijk in Harderwijk, De voorgloei avond op 17 november (inclusief kleding passen volgens rooster)

Vul het formulier op de volgende bladzijde in.

In onze Privacyverklaring kunt u lezen hoe er met uw gegevens wordt omgegaan en wie er toegang heeft tot uw gegevens. Lees dit voor u zich aanmeldt, bij aanmelding geeft u aan dat u akkoord gaat met de in de verklaring genoemde verspreiding van uw gegevens. 

Direct na het aanmelden krijgt u een mail op het ingevoerde mailadres. Als deze niet aankomt is er dus iets misgegaan, wilt u dan nogmaals invullen?? Door u aan te melden geeft u het Kerstevent toestemming om uw gegevens op te slaan en u met enige regelmaat mailings over het Kerstevent door te sturen, dit is nodig om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.